28 juni 2009

Öspelen

Öspelen har dragit igång nu! Invigning igår och det var helt fullt med folk. Riktigt roligt var det att socialisera med lite människor från andra öar :) Bra programm också, inte så långtråkigt som jag trodde det skulle vara :)

Vi strosa sedan runt på game street resten av kvällen, minglade runt och sådär som vi är bra på. Träffa 2 killar från cayman island som ville ta foto på oss. och sedan två snubbar från western island(?) som också ville ha a picture ;)
så posera med snubben som var friidrottare tydligen och han var pratglad och tyckte jag skulle ta medalj i simningen. Bäst av allt var ju att det första han sa typ va : Are you athletics? Or swimmers? liksom det syns att vi är simmare tydligen :D haha jag gillart!

Sen blev det sent och jag och systrarna Myllykoski for och handla godis och sen for vi till dem och kollade på Göta kanal. så jag va väl hemma runt 12 tiden lite drygt.

Idag var det träning i Godby, simma insim och lite 100:ingar och sen lite starter och vändningar. sen var jag klar! Kändes helt okej i kroppen men min axel vägra samarbeta och det känns som det slits sönder mer och mer varje dag. men vi får la se.

I morgon är det 1:a tävlingsdagen. simmar 400 medley och 200 frisim. roliga sträckor båda två så det ser jag framemot :) sen hoppas vi på några finalplatser till oss ålänningar och det tror jag allt det kan bli också. Ska bli jätte kul som sagt i morgon!
Ska simma som jag aldrig simmat förr. för de är ju det här jag tränat och väntat på i snart 1 år nu så, en skada ska inte få stoppa mig! :D

Inga kommentarer: